sâmbătă, 22 august 2009

Desen in penita

Sticla manuala transparenta, cu desene in penita negru cu alb, rasucite ca un snur. Desi sunt mai sobre, sunt deosebit de frumoase, au o eleganta discreta, sunt de o frumusete subtila.


Desen in penita - sticla manuala, metal UNICAT - VANDUT

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Corina, poti te rog sa lasi preturile si la produsele pe care le-ai vandut deja? in caz ca vrem sa-ti cerem ceva asemanator, sa avem o idee.

    e o simpla sugestie, poti sa n-o iei in considerare :)

    felicitari pt toata munca ta, rezultatele is deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru sugestie, stiu ca e utila dar nu cred ca o voi aplica.Fiecare obiect vandut are atasata eticheta cu numele produsului si adresa blogului pe o parte si materialele din care e facut pe dos, intr-un ambalaj pe care il fac eu tot manual..
    Multe din clientle mele cumpara si pentru cadou, deci persoana care primeste ceva are adresa blogului.Cand se uita, nu e frumos sa vada pretul.Deci imediat ce vand ceva, scot pretul de pe site.
    Oricum, poti oricand intreba pe mail, iti voi spune la orice vrei pretul precum si alte amanunte, gen lungime, marimea pietrelor, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda, la treaba cu cadourile nu m-am gandit. da, ai dreptate sa scoti preturile :) ok, cand ma hotarasc la ceva iti trimit mail, nu de alta dar imi vine sa cumpar toata pagina :))

    spor si sanatate sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,si tu, si vezi ca zilele astea vine pagina urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze, am lipsit ceva, am avut alte lucruri de rezolvat, desi am mai lucrat nu am reusit sa postez, s-au dat direct din atelier si mi-a lipsit blogul asta.
    Multumesc de interes.

    RăspundețiȘtergere